Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es munta un dispositiu de seguretat i de trànsit especial per al 15 d'agost

dilluns 13 agost 2007

La Policia Local de Salou ha dissenyat un operatiu especial per tal de fer front a la darrera jornada de la festa de les Nits Daurades. Aquest dispositiu estarà format per un total de 64 agents de la Policia. El desplegament començarà a partir de les 4 de la tarda i es perllongarà fins passades les 12 de la nit. A més de la Policia Local, el desplegament inclou també unitats dels bombers, ambulàncies, protecció civil, així com unitats GRS de la Guàrdia Civil.
L'operatiu previst contempla també la creació d'un total de 3.000 places d'aparcament per a vehicles. Aquestes places són un miler més de les que es van oferir pel concert de dissabte passat de David Bisbal. Les zones d'aparcament, que estaran totes convenientment senyalitzades i indicades per la Policia Local, estaran situades a la zona del carrer Carles Roig; a l'Estadi Municipal de futbol; a la zona de l'Ajuntament i del mercadet ambulant i al final del carrer Carles Buigas.
Cal destacar igualment que el Passeig de Jaume I quedarà totalment restringit al trànsit de vehicles a partir de dos quarts de 10 de la nit i fins passades les 12 de la nit. La Policia Local habilitarà rutes alternatives per a la circulació però, tot i això, i per tal d'evitar embussos de trànsit, es recomana no esperar a darrera i hora, desplaçar-se amb anterioritat i seguir les senyalitzacions i les indicacions dels agents.

Document Actions