Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es poden els pins de l'avinguda Pere Molas per millorar la mobilitat als carrils de circulació

dilluns 16 març 2015

L'empresa Moix i els treballadors del conveni 'Salou Actiu' entre l'Ajuntament i la Fundació Onada estan duent a terme els treballs

Dins de les tasques de manteniment de ciutat aquests dies s'estan duent a terme un conjunt de treballs de poda als pins de l'avinguda Pere Molas. Concretament s'han refaldat els arbres fins a l’altura de 4,5 metres pujant així la copa amb la finalitat de millorar la mobilitat dels vehicles pesants o autobusos que passen per aquesta avinguda. Es dóna la circumstància que sovint, tant els vehicles de transport com de viatgers com els camions havien de circular pel carril esquerre perquè xocaven contra les copes de l'arbrat.

Aquesta poda als pins l'està executant l’empresa Moix junt amb el primer dels grups de treball que formen part del conveni entre la Fundació Onada i l’Ajuntament de Salou , a través del qual una vintena de persones obtindrien una feina i una formació en diverses tasques de reforç del servei de manteniment de la ciutat. Així, el primer grup format per cinc treballadors ja ha començat a treballar en les tasques assignades a través del pla d’ocupació “Salou Actiu” i se n’encarreguen de la poda arbustiva dels laterals i de la mitjanera d’aquesta avinguda.

Aquest primer grup de persones també està actuant en la posta al dia d’alguns terrenys que abans pertanyien al CRT i actualment han passat a mans del consistori com són en la jardineria i manteniment al camí de la Pedrera, al camí del Racó i a Pla de Maset. També han actuat en diversos punts del Cap Salou millorant la imatge i l’entorn d’aquests.

Galeria d'imatges

pins.jpg
pins_ccrt_01.jpg

Document Actions