Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es posa en marxa la nova premsa a la deixalleria de Salou

Permetrà una gestió més eficient dels residus voluminosos i un estalvi econòmic del 60% del total de la despesa

divendres 18 juny 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Medi Ambient, Montserrat Porter han visitat avui la nova premsa a la deixalleria de Salou que permetrà reduir el volum de residus i fomentar així l’estalvi econòmic de l'Ajuntament. Aquesta nova maquinària permet reduir 2,5 vegades el volum dels residus amb el corresponent descens dels costos de gestió dels residus voluminosos.

La subvenció per part de l’Agència Catalana de Residus de Catalunya ha estat del 80% per tal de poder adquirir aquest nou sistema de tractament de deixalles.
La premsa de residus voluminosos permet compactar caixes de fusta, palets, mobles vells. L’estalvi que implicarà aquest nou sistema de gestió serà d’un 43.200 euros del total de 72.000 euros que implicava la despesa en la seva gestió, és a dir, un 60%. La longitud aproximada d’aquesta màquina és de 7 m i l’alçada de 2.5m. Es tracta d’un sistema totalment automàtic i segur mitjançant el sistema avanç i reculada independent i continuat. És adaptable a qualsevol mesura de contenidor o caixa oberta.

Document Actions