Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es presenta a Salou el IFPCF Pre-paralympic Tournament 2016 per a persones amb lesió cerebral

dijous 21 abril 2016

El IFPCF Pre-paralympic CPFootball Tournament acull les millors seleccions internacionals que participaran en els Jocs Paralímpics de Río 2016

El Torneig tindrà lloc del 30 d’abril al 7 de maig de 2016 al Complex Esportiu de Futbol de Salou

 

Avui s’ha presentat oficialment el IFPCF Pre-paralympic CPFootball Tournament per a persones amb lesió cerebral que tindrà lloc a la Ciutat de Salou del 30 d’abril al 7 de maig de 2016. L’acte ha comptat amb la presència de Pere Granados, alcalde de Salou; Daniel López, Regidor d’Esports i Joventut; Joan Plana, Representant Territorial de la SGE a Tarragona;  Andreu Subies, President de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i Carles Muñoz, president del Comitè Organitzador del Campionat.

Daniel López ha presentat a tots els assistents, donant la paraula a Carles Muñoz, President del comitè organitzador que ha volgut agrair el suport a l'Ajuntament i a la FCF. Per la seva part, Andreu Subies ha destacat l'empenta i valentia de la FECPC en l'organització d'iniciatives com aquesta, mostrant-se segur de l’èxit d’aquest torneig. La intervenció de Joan Plana ha destacat els valors de l’esport com a eina d’inclusió. Per cloure l’acte, l’alcalde Pere Granados, ha destacat el valor del treball conjunt entre turisme i esport en el municipi que es veu reflectit plenament en aquest esdeveniment.

El IFCPF Pre-Paralympic Tournament acull les millors seleccions internacionals que participaran en els Jocs Paralímpics Río 2016. Així reunirà prop de 220 esportistes i tècnics de 7 països: Argentina, Brasil , Estats Units, Gran Bretanya, Holanda, Irlanda, Ucraïna. El torneig servirà per definir els jugadors participants amb les seves respectives seleccions als Jocs Paralímpics de Río 2016.

Aquest campionat està organitzat per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i la International Federation Cerebral Palsy Football (IFCPF), i compta amb el suport de l’Ajuntament de Salou.

La cerimònia d’inauguració tindrà lloc el dissabte 30 d’abril a les 17h. Seguirà el partit que obrirà el campionat i que enfrontarà Ucraïna i Holanda, a les sis de la tarda. La competició es desenvoluparà íntegrament a la Ciutat de Salou utilitzant les instal·lacions del Complex Esportiu de Futbol Salou.

 

 

 

 

 

 

 

El Futbol-7 a la FECPC

 

El futbol va adreçat a aquelles persones amb lesió cerebral lleu, esportistes ambulants afectats d’hemiplegies, diplegies, trastorns de l'equilibri, de coordinació i la marxa.

 

El futbol té dues modalitats; el futbol sala i el futbol-7, aquesta última modalitat paralímpica. El seu reglament es regeix per la FIFA (International Futbol Federation Association) a excepció d'algunes normes que varien per donar millor opció de joc afavorint que sigui més actiu.

 

Galeria d'imatges

peke.jpg
P1250710.JPG

Document Actions