Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es presenta el Salou Racing Team-SRT que participarà en les 24 hores de Montmeló

divendres 06 juny 2008

La Font Lluminosa de Salou va acollir ahir a la tarda la presentació del Salou Racing Team (SRT), l'equip motociclista que prendrà part en les 24 Hores de Montmeló que s'han de disputar el primer cap de setmana de juliol al Circuit de Catalunya.

Aquest és un equip amb una característica molt concreta: tots els seus integrants són amateurs i de Salou.

L'objectiu dels integrants del Salou Racing Team (SRT) és portar el nom de la ciutat fins a la línia d'arribada d'aquestes 24 Hores. Per tal que això sigui possible, un equip mecànic i un equip humà tremendament il·lusionat, porten mesos treballant de forma intensa.

Les motos que participen a les 24 Hores es distribueixen en tres categories: SuperSport, SuperStock i SuperBikes. A banda d'acabar la cursa, l'objectiu dels salouencs és ser els millors debutants de SuperStock.

El SRT prendrà part en aquesta cursa amb una moto que en principi ofereix garanties per assolir l'objectiu d'acabar la cursa. Després d'estudiar diferents possibilitats s'ha optat per una màquina fiable, una Suzuki GSXR 1000. Una moto com aquesta va ser la que es va adjudicar l'edició del 2007 la prova.


Pel que fa a l'equip humà, aquest és totalment amateur, però amb contrastada vàlua i experiència en el seu món professional. Els membres del SRT són des de restauradors, mecànics professionals, funcionaris públics, etc.

A l'equip tècnic els integrants són:

Cap de l'equip: Manuel Vaquero
Pilots: Edu Pàmies, Òscar Navarrete, Daniel Corbalán i Miguel Prieto.
Mecànics: Òscar i José Florez Alba.
Logística i intendència: Quim Font.
Crono i repostatge: Fermín Fuentes.
Relacions Públiques: Nicky Gaus i Dolores Valerio.
Massatgista: Bernard Bueno.


El pressupost estimat del Salou Racing Team, incloent la pròpia moto, la seva preparació, pneumàtics, entrenaments, logística, infrastructura de carrera, etc., es de 38.200 euros.

Aquest pressupost es cobreix amb aportacions que realitzen prop d'una vintena d'establiments comercials de Salou, així com el Patronat de Turisme.

Document Actions