Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es presenta la novel·la ‘La llave de los mil sueños’ a la Torre Vella de Salou

Durant la presentació l’autora, Bárbara Fernández, explicarà què l’ha mogut a escriure aquesta novel·la

dimecres 24 març 2010

Aquest divendres dia 26 de març a les 19.30 hores la Torre Vella de Salou acollirà la presentació de la novel·la ‘La llave de los mil sueños’. Aquesta suposa el debut editorial de l’autora, Bárbara Fernández Esteban, que actualment resideix a Salou i que compta amb un ampli currículum tant a nivell personal com professional ja que se li va concedir la medalla d’or al mèrit en el treball.

En la novel·la podem submergir-nos en el món de l’amor amb la seva veritat i la seva mitologia, amb els seus desitjos satisfets e insatisfets, amb el seu cos i els seus somnis. Una obra romàntica i sentimental però també d’humor, d’erotisme, de viatges, de costums, de família. La seva amenitat radica en la seva diversitat, en la precisió dels detalls i els escenaris i, sobretot, en la seva profunda càrrega humana. A l’acte hi assistiran l’autora de la novel·la, Bàrbara Fernández, el director de Silva Editorial, Manuel Rivera i l’actriu i locutora, Raquel Martínez.

Per a més informació us facilitem el telèfon de l’autora de la novel·la per si voleu aprofundir en alguna qüestió. És el 654309222.

Document Actions