Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es projectaran un total de cinc pel·lícules a la Marató de Cine de Terror

dimarts 22 gener 2008

La Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou es convertirà demà dimecres en una sala cinematogràfica. I és que des de les 16.30 hores i fins a les 00.30 hores acollirà una marató de cinema de terror. Les pel·lícules que es projectaran, per aquest ordre, són: Carri, de Brian de Palma; La cosa, de John Carpenter (cap a les 18.10 hores); Posesión Infernal, de Sam Raimi (a les 20 hores, aproximadament); Pesadilla en Elm Street, de Wes Craven (cap a les 21.30 hores); i Los creyentes, de John Schlensinger (sobre les 23 hores). L'entrada serà lliure.

Aquesta jornada, inclosa dins del programa de la Festa Major d'Hivern, està organitzada pels responsables de l'antena del coneixement de Salou. L'antena del coneixement, recordem, forma part del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili (URV), una xarxa de centres de la URV distribuïts per les poblacions del territori de les comarques tarragonines per apropar el coneixement a la societat, mitjançant la difusió de la cultura, la ciència i la tecnologia.

La seu física de l'antena del coneixement, oberta al públic des de principis de gener al primer pis del Centre Civic, està situada al carrer de l'Advocat Gallego. Aquí els ciutadans disposen a les tardes d'un espai de treball amb ordinadors connectats a Internet i a la intranet de la URV; i d'unes aules on s'impartiran conferències, xerrades i classes.

Document Actions