Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es reactiva el Consell Local de Joventut

divendres 16 novembre 2007

Més d'una vintena de joves van participar dissabte passat en la darrera reunió del Consell Local de Joventut. El Consell Local de Joventut, que va ser creat fa tres anys, aplega totes les entitats del municipi (culturals, esportives, etc) que agrupen els joves de la localitat i té com a objectiu dur a terme diferents projectes adreçats a aquest col·lectiu.

'La idea és que sigui el principal interlocutor entre els joves i l'Ajuntament de Salou', assenyala el regidor de Joventut i Esports, Daniel López, tot afegint que les polítiques en matèria de joventut de l'equip de govern han de ser 'un reflex de les iniciatives i propostes' d'aquest consell.

Entre les propostes que van fer dissabte els assistents a la reunió, destaca l'organització de la festa de la Nit de Cap d'Any i d'una revetlla de Sant Joan; la creació d'una assegurança de responsabilitat civil, unificada per a totes les associacions salouenques; i d'un cicle de concerts dels grups de música locals, als bars musicals de la ciutat. Una altra de les demandes dels joves va ser la publicació d'una revista que parli del seu grup d'edat. Precisament, aquest divendres sortirà a la llum el primer número d'una revista d'aquest tipus anomenada Salou Magazine.

Durant la trobada celebrada al Centre Juvenil el Carrilet es va formar, així mateix, la nova junta directiva, que serà l'encarregada de representar els membres del Consell Local de Joventut. El president de la junta és Indaleci Salas; el vicepresident I, Abdou Dieng; la vicepresidenta II, Noelia Izquierdo; i el secretari, Mario Jorge Amaro.

Entre les persones que van assistir a la reunió hi havia representants de les següents entitats, concretament: Grup Esplai Salou, Grup Jove Salou, Club Salou Futbol Sala, Escola de Futbol Base Salou, Club Bàsquet Salou, Saloul@anparty, Club Voleibol Salou, Grallers la Tarota, Grup de música Ndombelane, Grup de música Righthakers i Associació Projectes Creatius Panda; a més del regidor Daniel López.

López explica que el Consell Local de Joventut realitzarà reunions periòdiques, a les quals estan convidats tots els joves de Salou.

Document Actions