Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es recupera la celebració del Carnaval a Salou

dimarts 29 gener 2008

Salou tornarà a celebrar el Carnestoltes, després d'anys sense fer-ho. Perquè tota la ciutadania pugui gaudir d'aquesta festa, la regidoria de Joventut i Esports de l'Ajuntament ha organitzat diverses activitats.

Així, per al proper dissabte, dia 2 de febrer, ha preparat amb la col·laboració de l'Associació Projectes Creatius Panda, el Grup Esplai i el Grup Jove Salou, un carnaval infantil que tindrà lloc a partir de les 18 hores a l'Envelat.

En aquest espai els nens i nenes que hi acudeixin podran prendre part en diferents tallers (per exemple, de maquillatge, de dibuix, de fang i de fotografia) i en un concurs de disfresses. Hi haurà premis per als guanyadors i obsequis per a tots els participants. Els més petits podran gaudir també de les actuacions d'animació previstes, així com d'un berenar.

A les 23 hores i en el mateix escenari, a l'Envelat, tothom qui ho desitgi podrà assistir a la 'Festa de Carnaval, tot hi val', oberta a tots els públics. Aquesta festa inclourà també un concurs de disfresses.

Com en el concurs infantil, es donaran premis a la disfressa més original, a la disfressa més creativa, a la millor posada en escena (els participants hauran de desfilar) i a la 'disfressa-impacte'. A més, tot aquell que vagi disfrassat participarà en un sorteig de 10 viatges a Madrid per 4 dies amb entrada al parc d'atraccions Warner Bros, finançats pel Grup Jove Salou.
Aquesta festa nocturna es perllongarà fins a les 3.30 hores, aproximadament.

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, ja va anunciar durant la presentació de la Festa Major d'Hivern, que enguany aquesta festa tindria continuïtat amb la celebració del Carnestoltes. En aquest sentit, va precisar: 'El referent de Salou és la Festa Major, pensada per a la ciutadania i per a la gent dels voltants, però no volem renunciar al Carnestoltes'.

Document Actions