Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es renoven les bicicletes d’spinning del pavelló d’esports de Salou

dijous 15 gener 2015

S’han comprat 21 noves unitats amb una despesa de gairebé 22.000 euros

El pavelló municipal d’esports de Salou ja disposa d’una sala de bicicletes d’spinnig totalment renovada després de la compra de 21 noves unitats per a la pràctica de l’esport. Amb aquesta inversió de 21.779 euros s’aconsegueix renovar el material amb el qual es feien les classes dirigides i a l'ús que en poden fer els abonats a les activitats esportives, en general. Les noves unitats, d’últim model, són de fre magnètic, per tant més silencioses i ofereixen una màxima adaptació a l’usuari.

L’spinning s’ha convertit en una de les millors formes de perdre pes i aprimar-se ; a més, és una forma segura i eficient de millorar la capacitat física i aprimar, tot d’una forma sana i equilibrada. El moviment continu del volant d'inèrcia proporciona un suau pedaleig i accelera el ritme cardíac més ràpidament que les tradicionals bicicletes estàtiques, permetent assolir els objectius proposats amb més rapidesa.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Salou, Felip Ortiz, manifestava la seva satisfacció pel fet que “estem duent a terme noves inversions en l’àrea en benefici dels nostres usuaris i per augmentar la qualitat del servei que prestem”. En aquest sentit, cal recordar que s’han finalitzat les obres de reparació de la coberta del pavelló per acabar amb les filtracions d’aigua amb una inversió de 175.000 euros i s’està ja construint un gran parc urbà en un solar de 18.000 m2, que inclourà una pista poliesportiva coberta; una pista per educació viària i de patinatge; un circuït de bici, pistes de pàdel i zona d’aparcament amb una inversió que supera el milió d’euros.

Galeria d'imatges

spinning.jpg
P1090975.JPG

Document Actions