Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es reobre l'Oficina d'Atenció Ciutadana del Cap Salou

divendres 29 juny 2007

Dins la política de descentralitzar l'activitat administrativa i informativa i apropar l'administració local al ciutadà, l'Ajuntament de Salou ha tornat a obrir, per segona temporada, l'OAC del Cap Salou, situada a la rotonda de la carretera de la Costa que dona accés a la carretera del Far.
Segons l'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, aquesta oficina 'respon al compromís municipal de fer més proper l'Ajuntament i té com a objectiu facilitar la informació, la gestió i la tramitació administrativa a la zona'. Afegia que 'pretenem, doncs, millorar el servei d'atenció i informació en una zona més allunyada del nucli urbà i, per tant, millorem la qualitat del servei públic, l'agilitat en els procediments i la rapidesa en la resolució de temes de competència municipal'.
En el mateix aspecte es referia el regidor José Contreras, manifestant que 'aquesta oficina té una doble funció, que és tenir presència com un punt d'informació a la zona per una banda, i com a punt de tramitació administrativa eficient per l'altra'.
Respecte a les tasques concretes que assumeix aquesta oficina cal destacar la funció de registre general d'entrada per al lliurament d'instàncies; en gestió tributària i recaptadora permetrà al ciutadà l'accés a la informació d'impostos i taxes i els períodes de pagament, així com la tramitació d'altes i baixes de vehicles i guals; estarà preparada per a la tramitació administrativa d'empadronament i certificacions; acollirà serveis d'informació sobre llicències d'obres majors i menors, així com recollida de documentació de llicències d'obres menors i d'activitats; es podrà obtenir informació de documents normatius urbanístics; així com informació sobre neteja i recollida de residus, atenció al consumidor, i activitats culturals, festives, esportives i educatives de l'Ajuntament, a més d'informació turística. L'OACCS restarà en funcionament fins el 30 de setembre.

Document Actions