Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es reobre l'oficina de la Policia Local de Salou a la Platja de Llevant

divendres 06 juny 2008

Amb l'arribada del bon temps, la Policia Local de Salou ha reobert ja la seva oficina d'atenció al ciutadà situada a la Platja de Llevant, al costat de l'estació d'autobusos. Aquesta oficina està en funcionament des de la setmana passada i romandrà oberta tots els dies de la setmana fins al 30 de setembre, en horari de 9 a 21 hores, segons ha precisat l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres.

Banyeres va desplaçar-se dimarts passat fins a aquesta instal·lació, acompanyat pel regidor de Coordinació Institucional, Salvador Pellicé, i l'inspector en cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, per saludar els agents que estaran destinats a les platges durant aquest període estival.

En concret, hi haurà 7 policies que se n'ocuparan de la seguretat i de la vigilància de les platges, on es registra una 'activitat molt important', tal com ha argumentat l'alcalde: 2 es mouran en bicicleta, un en quad i la resta anirà a peu i es repartiran entre la Platja de Llevant, de Ponent i de Capellans. Un vuitè agent s'encarregarà d'atendre al públic a l'oficina reoberta.

'Es tracta d'oferir un servei més pròxim al ciutadà', ha resumit Banyeres, tot explicant que a l'oficina de la platja es recullen denúncies, es dóna informació, s'atenen casos de nens perduts i es fan les funcions d'intermediari en casos de salvament, entre altres coses.

Prova de la utilitat d'aquest servei és que l'any passat es va registrar en aquesta oficina 4.000 assistències.

Document Actions