Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es reprenen les Aules per a la Gent Gran de Salou, per aquest proper curs 2022

dimecres 03 novembre 2021

Constaran d’una conferència cada mes, que caurà en dijous, a les 17.30 h, al Centre Cívic (c. Advocat Gallego)

Les preinscripcions es poden fer fins al 12 de novembre de 2021, trucant al departament de Cultura de l’Ajuntament de Salou, al telèfon 977 309 217

 

L’àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou, en col·laboració amb l’Oficina de Compromís Social de la Universitat Rovira i Virgili (URV), torna a reprendre les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Salou, per aquest proper curs 2022. Cal recordar que aquesta iniciativa es va veure aturada per la pandèmia.

Es tracta d’un projecte social, engegat per les principals universitats catalanes, que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat.

La URV, dins la seva política de participació cívica, és conscient de la importància de la seva relació amb l’entorn social, i, per això, hi participa de ple. A més, vol ajudar a donar una alternativa al temps de lleure del principals col·lectiu implicat i protagonista de la iniciativa, la gent gran, propiciant que estigui al dia de nous coneixements, en àmbits molt diversos, i sobre els quals manifesta interès.

El curs, el preu del qual són 35 euros, es distribuirà en tres trimestres: 1r trimestre (febrer, març i abril); 2n trimestre (maig i juny); i 3r trimestre (octubre, novembre i desembre).

Cada mes, es farà una conferència, que caurà en dijous, a les 17.30 h, al Centre Cívic de Salou (c. Advocat Gallego).

Les preinscripcions es poden fer fins divendres, 12 de novembre de 2021, trucant al departament de Cultura de l’Ajuntament de Salou, al telèfon 977 309 217.

 

Document Actions