Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es reprenen les trobades del Consell Consultiu de la Gent Gran de Salou

divendres 18 setembre 2015

Es pretén recollir amb aquesta reunió participativa les propostes d’aquest col·lectiu en aquest nou mandat municipal

Ahir al vespre es va reunir, per primer cop en aquest nou mandat, el Consell Consultiu de la Gent Gran de Salou per tal d’aprofundir en temes e inquietuds d’aquest col·lectiu. El consell pretén ser un mitjà a traves del qual la gent gran de Salou se senti representada i pugui transmetre les seves inquietuds de primera mà tant al màxim responsable municipal com als regidors i tècnics de les diferents àrees que s’hi impliquen de manera transversal.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “la funció dels consells es la de fer partícips a la ciutadania i poder tenir l’oportunitat d’intercanviar impressions per millorar entre tots el nostre municipi”. Així, amb el nou curs polític s’ha engegat aquest consell que enguany amplia la representació buscant noves veus que vulguin participar-hi. A la trobada, que es va desenvolupar a la sala Mediterrània- també hi ha assistit la regidora de participació ciutadana, Mª José Rodríguez; la regidora d’Acció Social, Martina Fourrier així com els tècnics de la regidoria.

Paral·lelament a mig termini s’aniran reunint la resta de consells consultius, ja creats en el passat mandat, per tal d’anar tenint reunions periòdiques amb cada col·lectiu sectorial per definir així noves propostes per millorar Salou entre tots.

Galeria d'imatges

consell.jpg
P1190950.JPG

Document Actions