Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es reuneixen per coordinar l'Àrea de Serveis a les Persones

divendres 10 agost 2007

Els responsables de l'Àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Salou van reunir-se dimecres passat per començar a coordinar aquesta àrea que depèn de les regidories d'Igualtat, Dona, Habitatge i Immigració; Joventut i Esports; Cultura i Ensenyament; Sanitat i Serveis Socials; i Festes. Aquestes regidories, recordem, estan encapçalades per Sonia García, Daniel López, Paco Gaya, Martina Fourrier i Joan A. Brull, respectivament.
Es tracta de la primera trobada conjunta que han mantingut els esmentats regidors, juntament amb el coordinador de l'àrea, Jordi Loras; i el tècnic de Joventut, Aitor Arruego, per concretar temes.
En aquesta reunió van acordar editar abans d'acabar l'any un tríptic o una guia que inclogui informació sobre els diferents serveis que ofereix el consistori, així com informació útil per a les associacions, per exemple sobre els tràmits que han de fer i els terminis de què disposen a l'hora de presentar sol·licituds d'ajuda. Aquest tríptic o guia es distribuirà entre la ciutadania i les entitats.
Cal tenir en compte que un dels principals objectius de l'àrea de Serveis a les Persones és fomentar la integració dels ciutadans a la localitat, mitjançant la seva participació en tots els esdeveniments que organitza l'Ajuntament i les associacions.

Document Actions