Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es torna a rebutjar la darrera proposta de Salou sobre el CRT

La proposta oferia una distribució fiscal molt generosa del 43% per Vila-seca i el 57% per Salou

divendres 22 març 2013

Salou ha tornat a veure com la seva darrera proposta de participació fiscal dels tributs que es generen en l’àmbit del CRT ha estat de nou rebutjada, i per això des de Salou es lamenta la posició de l’Ajuntament de Vila-seca, “d’absolut immobilisme i de rebuig sistemàtic a totes les propostes que surten de Salou, inclús les més generoses i raonables, que fa molt difícil el diàleg i el poder arribar a un acord just, i que tancaria també la creació d’un nou Consorci de gestió que sempre hem cregut i creiem necessari per desenvolupar els diversos projectes del CRT”.

La darrera proposta presentada per Salou es basava en la distribució dels recursos fiscals que generen “els terrenys edificats amb les edificacions existents a l’actualitat”, amb un repartiment del 57% per Salou i el 43% per Vila-seca, tenint en compte que el percentatge que correspon a Salou és molt superior, del 86%.

Respecte a tots els altres projectes de futur que s’implantin en l’àmbit del CRT, la proposta establia que els recursos fiscals correspondrien al municipi on es produïssin els fets imposables i que cada municipi ingressi la fiscalitat que li pertany.

Des de Salou es lamenta que l’Ajuntament de Vila-seca mantingui aquesta actitud negativa a negociar i dialogar, obstruint un possible i necessari acord, i vulgui mantenir la seva pretensió sobre uns impostos que no li pertanyen. Per aquest motiu és just que l’Ajuntament de Salou defensi els seus drets i no permeti que se li apropiïn d’allò que li pertoca de ple dret com són impostos de tots els ciutadans.

Document Actions