Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Es visiten les obres del futur centre d’atenció sanitària de Salou

Amb l’ampliació del CAP, Salou disposarà d’un Centre d’Alta Resolució pioner a Catalunya

dilluns 28 desembre 2009

L’alcalde de Salou, Pere Granados; el Director del Serveis Territorials de Salut de la Generalitat, Joaquim Pallejà; el director del Servei Català de la Salut, Josep Ma Sabaté; el Director d’Atenció Primària del Camp de Tarragona, Josep Bitria, la regidora de Sanitat de l’Ajuntament, Montserrat Porter, i el regidor de Serveis Interns, Jesús Barragán; acompanyats per la directora del CAP de Salou, Laura Palacios, i tècnics dels STM, van visitar les obres d’ampliació de l’actual CAP, que el convertiran en un Centre d’Alta Resolució de referència a Catalunya. Amb aquesta ampliació, el nou centre sanitari passarà de 2.000 m2 de superficie a 7.000 m2.
Segons l’alcalde, Pere Granados, “el nou centre sanitari suposa un salt qualitatiu en l’assistència sanitària de Salou”. Afegia que “des de l’Ajuntament s’ha fet un gran esforç econòmic per dotar el municipi d’aquest nou centre de referència sanitària, avançant a la Generalitat els recursos necessaris pel seu finançament, que ronda els 6 milions d’euros”.
És previst que a finals d’aquest mes de gener pugui entrar en funcionament la part ampliada del nou CAR, alhora que s’iniciaran les obres de reforma i condicionament de les actuals instal·lacions del CAP per adaptar-les al projecte del CAR.

Document Actions