Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Escollides les 15 obres finalistes del XVII Concurs de Cartells Anunciadors de les Nits Daurades de Salou

dimarts 20 maig 2008

El jurat del XVII Concurs de Cartells Anunciadors de les Nits Daurades de Salou va escollir ahir les 15 obres finalistes d'entre les 67 que s'hi van presentar al certamen entre els dies 5 i 9 de maig. Els 15 cartells seleccionats són els signats sota el pseudònim de: ALAPARRILLA, FRIJANITOS, FUEGO, ILUSION, INT, LAMBO II, MAREMAGNUM, MAXIGOL, MIDI, NIÑOS, NIT DAURADA, POSIDÒNIA, SALOOOOHU!, SÉNEKA, i TROZO.

La selecció de les millors obres, segons el jurat integrat per l'artista plàstic, Joan Casals; la dissenyadora gràfica i guanyadora del concurs del 2005, Itziar Solla; la publicista Anna Ugidos; la coordinadora del Centre d'Art Cal Massó de Reus, Elena Martí; i la professora de Teoria del Disseny de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, Ana Belén Rojo, es va fer tenint en compte una sèrie de criteris.

Així, els cartells havien de portar el lema 'Nits Daurades' i la data ben visibles; identificar-se amb la festa major d'estiu; ser atractius al públic; i ser aptes per ser publicats en programes, cartells, banderoles, lones, etc. També es valorava la tècnica utilitzada.

A partir del 26 de maig i fins el 8 de juny, ambdós inclosos, aquestes 15 obres triades entraran en un període de votació popular. Perquè això sigui possible, els cartells estaran exposats al passadís de connexió entre l'Ajuntament i el Teatre Auditori de Salou (TAS) i al web del consistori (www.salou.org). D'aquesta manera, qui ho desitgi podrà votar mitjançant les butlletes oficials del Patronat de Turisme de Salou o a través d'Internet. Només s'acceptarà una votació per persona.

Finalment, el 17 de juny es donarà el veredicte de la votació popular i entre tots els votants se sortejaran entrades a PortAventura. Els resultats es publicaran a la premsa el dia 18 de juny.

Document Actions