Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Esports presenta la guia d’activitats Esportives Municipals durant l’estiu

divendres 03 juny 2016

Aquest proper dilluns, dia 6, s’obren les inscripcions per a la XXVI Escola Esportiva d’Estiu

L’Ajuntament de Salou, a través de l'Àrea d'Esports, ha programat un ampli ventall d’oferta esportives de cara a l’estiu que es posen a l’abast de tothom. “Hem tingut cura d’adaptar-ho tant pels petits, joves, grans, i més grans, de forma que tothom tingui l’oportunitat de practicar activitats físiques i esportives que fomenten la salut, el treball en equip i la participació activa”, apuntava el regidor d’Esport, Dani López. Així, les inscripcions per al conjunt d’activitats que es recullen a la guia es podran realitzar a partir del dilluns 6 de juny a la recepció de la piscina municipal de Salou (Tel. 977309210) o per internet a https://www.ov.salou.cat/serveiesports/.

Pel que fa a les activitats adreçades als joves, a través de l’Escola esportiva d’estiu que enguany arriba a la 26ena edició, es duran a terme entre el dilluns 4 de juliol fins al divendres 2 de setembre.

Aquestes repeteixen contingut com l’escola d’iniciació esportiva des de P3 i fins a 4art de primària i que tenen un cost de 24,65 euros, amb 120 nens per quinzena. També hi ha l’opció del Multiesport per a joves d’entre 5è de primària i fins a 3er d’ESO per 29,05 euros setmanals. Enguany, des d’esports a més s’ha muntat una festa final de curs el 2 de setembre amb activitats esportives, jocs, festa de l’escuma i més sorpreses.

Dins la guia també es pot trobar l’agenda esportiva d’estiu amb nombrosos actes esportius que duen a terme les entitats; a més de la zona esportiva de platja de l’1 de juliol al 31 d’agost; els cursets de natació, els abonaments i entrades de la piscina i sala de fitness i activitats dirigides, la gimnàstica de manteniment per a la gent gran; la XXVI Escola Esportiva d’Estiu que inclou l’escola d’iniciació esportiva i l’escola esportiva multijoc.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

esports.jpg

Document Actions