Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Estació Nàutica i Ajuntaments refermen els seus vincles de col.laboració amb la firma del seu conveni anual

dilluns 16 març 2015

Els cinc municipis que formen part de l’Estació Nàutica Costa Daurada, han refermat a Mont-roig del Camp la seva aposta pel turisme nàutic. Ho han fet amb la firma del Conveni que vincula els municipis de Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’Ametlla de Mar amb l’Estació Nàutica.

A l’acte de firma han assistit l’alcalde de Salou, Pere Granados; Mercè Dalmau, alcaldessa de Cambrils; Ferran Pellicer, alcalde de Mont-roig del Camp; Alfons García, alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet i Andreu Martí, alcalde l’Ametlla de Mar, acompanyats de Joan Albert Campos, president de l’Estació Nàutica Costa Daurada.

El Conveni es firma cada any des de en fa 14, i té com finalitat, donar recolzament a l’Estació Nàutica per tal que pugui realitzar diferents accions de promoció i comercialització de les activitats nàutiques de les cinc poblacions, així com donar a conèixer la seva oferta entre els residents a la seva àrea d’influència i els visitants de la Costa Daurada.

Els alcaldes, en el torn de parlaments han coincidit a l’afirmar la importància que té la nàutica als respectius municipis, a l’hora de complementar la seva oferta turística i consideren important que el turisme nàutic pugui esdevenir una eina que ajudi a desestacionalitzar la temporada.

Actualment, l’Estació Nàutica compta amb una setantena d’empreses associades dels cinc municipis. Amb gairebé 60 kilòmetres de litoral, és el domini nàutic més gran de Catalunya i un dels més grans de l’Estat espanyol.

Galeria d'imatges

estacio_nautica.jpg
DSC09455.JPG

Document Actions