Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Èxit absolut de participació a la Setena Cursa de Primavera per la lluita contra el Càncer

L’organització Freesia Grup ha agraït la col.laboració dels més de 40 voluntaris d’entitats esportives, de la Policia Local de Salou i de l’Ajuntament que han participat en l’organització d’aquesta iniciativa solidària

diumenge 08 maig 2011

Salou ha finalitzar aquest matí la Setena Cursa de Primavera a favor de la lluita contra el càncer amb un èxit rotund de participació. Més de 900 persones han  realitzat els recorreguts de la cursa que han transcorregut amb total normalitat.
Els participants han pogut triar entre dos recorreguts establerts segons el nivell de dificultat. El primer recorregut ha estat de 4 qm de longitud adreçat a principiants i a menors de 12 anys i caminants. El segon, ha estat de 10 qm on hi han participat atletes més ben preparats.  L’organització s’ha felicitat del bon temps d’aquest matí, fet que ha permès, realitzar la cursa amb total  normalitat. El guanyador de la prova de 10 quilòmetres ha estat Hussein El Haddad de l’equip Runners World  i en la prova femenina Anani Herrera. Pel que fa a la cursa de 4 quilòmetres el guanyador ha estat Raul Lorente del Reus Ploms i en la prova femenina, Alicia Bergada també de l’equip Runners World. 
La representat del Grup Freesia, Elaine McParland, ha manifestat la seva satisfacció per la participació obtinguda: “aquest any el suport de la societat ha sigut molt gran, estem molt contents perquè la nostra cursa arrossega amb molta il.lusió a molta gent i es fa més fàcil captar el suport en la nostra tasca:la lluita contra el càncer “.
L’alcalde de Salou, Pere Granados, que juntament amb diferents regidors de l’Ajuntament com el regidor d’Esports David Ninyà, han estat present a l’acte de lliurament dels premis, ha assegurat que “estem molt orgullosos de la tasca realitzada per l’organització del Grup Freesia juntament amb els més de 40 voluntaris d’entitats esportives i socials així com de la Policia Local de Salou que han fet realitat una vegada més aquesta  iniciativa solidària per ajudar a les persones que pateixen aquesta malaltia” . Granados ha volgut fer especial menció a “tots els britànics, danesos i gent de tota Europa que viu a Salou i donen suport a la Cursa”.
Els fons recaptats aniran adreçats a diferents organitzacions que lluiten contra el càncer: l’Associació Espanyola de lluita contra el càncer, el Centro Nacional de Investigación Oncológica (CNIO) i l’associació de nens amb càncer AFANOC que té seu a Tarragona. ” Volem que gran part dels diners recaptats es quedin a la província per tal d’ajudar a nens i famílies afectades que han de traslladar-se fins a Barcelona per rebre tractament. Aquesta associació lluita per a que Tarragona compti amb recursos hospitalaris per tractar la malaltia i creiem que això és molt important”, va assegurar McParland.

Galeria d'imatges

DSCN3441.JPG
DSCN3445.JPG
DSCN3441.JPG
DSCN3449.JPG

Document Actions