Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Èxit d’assistència al cicle de xerrades per a emprenedors

Més de 200 persones han assistit a les conferències sobre emprenedoria i creació d’empreses

divendres 03 desembre 2010

Les II Jornades sobre Emprenedoria i creació d’empresa engegades per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou ha tingut un bon nivell de participació amb un total de quasi 200 persones assistents.

El dilluns 29 de novembre, el Consultor d’empreses i professor associat de la URV. Blocaire i impulsor de diferents portals temàtics de gran rellevància social com el blog ‘El Cocinero fiel’, Txaber Allué Martí, va explicar com crear noves empreses a l’entorn del 2.0. El dimarts dia 30 de novembre a la sala Mediterrània del Teatre Auditori es va parlar sobre  ‘Lideratge d’equips i direcció d’empreses’.


En aquest cas va ser un psicòleg, Josep Manuel Toledano, que ha estat director de recursos humans de Vueling, CESPA, San Miguel, Danone i altres companyies el que va compartir la seva experiència amb els assistents d’una manera participativa.

La tercera i última de les xerrades, també ubicada a la Sala Mediterrània del Teatre Auditori, va ser ahir  2 de desembre i es va tractar d’”Instruments financers per a la creació d’empreses’. El ponent va ser el Doctor Pere Segarra; director de la Càtedra de Foment de l’Emprenedoria i Creació d’Empreses de la URV, professor de màrqueting i consultor d’empreses.

El regidor de l’àrea, Marc Montagut va valorar molt positivament aquestes jornades i l’interès despertat i ha explicat que “volem continuar treballant per cultiva el teixit empresarial en temps de crisis i demostrar que es pot millorar en molts aspectes prenent com a referència persones d’èxit i especialistes des d’on podem extrapolar idees per al nostre negoci”, ha dit.

Document Actions