Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Èxit d'acollida de les primeres excursions dins de Salou amb turistes de l’IMSERSO

L’objectiu de la iniciativa és donar a conèixer tota la riquesa cultural i històrica del municipi

dimecres 19 març 2014


EL Patronat de Turisme organitza per primera vegada visites guiades dins el municipi de Salou donant a conèixer el patrimoni cultural i històric de Salou a turistes de l'IMSERSO . La iniciativa està promoguda pel Patronat de Turisme de Salou i les excursions les comercialitza Mundosenior, agència que gestiona el programa de vacances per a persones inscrites en el IMSERSO .
El regidor de Turisme , Benet Presas , ha explicat que "l'objectiu d'aquestes excursions és donar a conèixer tota la riquesa cultural i històrica de la nostra ciutat i posar en valor monuments , llocs i espais naturals propis que a vegades passen desapercebuts pels visitants ". Es preveu que aquestes excursions siguin accessibles fins al mes de maig.

Aquesta excursió està programada per diumenges i dissabtes al matí, de 10h a 13h i dilluns a la tarda , de 15.30ha 18.30h. El tren turístic recull als clients en els diferents hotels on s'allotgen durant la seva estada . La guia que els acompanya explica la història de Salou per megafonia , a mesura que passa pels llocs més emblemàtics . Una de les parades és la Vila de Barenys , on es realitza una visita guiada explicant els orígens i diferents aspectes de l'època romana. També es visita la Torre Vella, amb una detallada explicació de la història d'aquest espai . Es visita posteriorment el Club Nàutic on s'ofereix una copa de cava , mentre gaudeixen d'unes magnífiques vistes . Més tard , visiten el Passeig Jaume I , C/ Brussel · les, s'entra a la platja Llarga , on es realitza una parada perquè es puguin fer fotos . El tren porta els turistes als seus hotels en acabar la visita .

Fonts de l'Imserso han comunicat al Patronat de Turisme de Salou, la satisfacció dels clients en aquestes primeres excursions i asseguren "queden estan molt satisfets ja que és una manera de conèixer la història del municipi que d'altra manera no farien, també comenten que el recorregut és molt adequat " . Les excursions les fan 51 persones , tres vegades a la setmana. Des que es van iniciar , el dia 9 de març tots els dies s'han esgotat les places .

Galeria d'imatges

2.Passeig_Monument_Jaume_I.jpg
2.Passeig_Monument_Jaume_I.jpg

Document Actions