Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Èxit de participació a la 11 Fira de Nadal del Grup Freesia

L'esdeveniment va reunir a més de 1.000 persones i es van recaptar al voltant de 7.500 euros per destinar a diferents associacions que lluiten contra el càncer

dilluns 10 desembre 2012

El Grup Freesia va tenir ahir un gran èxit de participació en la 11 Fira de Nadal que organitzen cada any per recaptar fons destinats a diferents associacions que lluiten contra el càncer donat que va reunir més de 1.000 persones amb la intenció de col • laborar de manera solidària amb l'associació. En total, es calcula va poder recaptar al voltant de 7.500 euros. La Fira va tenir lloc al Centre Cívic de l'Ajuntament de Salou que dona, com cada any, el seu suport a la iniciativa.

Entre les activitats realitzades, es van vendre productes casolans i artesans típics de Nadal: pastissos, dolços, postals (dissenys fets per nens de la província de Tarragona que s'han recuperat d'un càncer) i regals de Nadal, joguines, etc. La majoria dels productes artesans han estat produïts pels membres voluntaris del grup Freesia. Es van realitzar actuacions musicals diverses així com rifes i diferents sorteigs de productes dels comerços locals. També hi va haver degustacions variades de diversos països i nombroses actuacions d’entreteniment. L'alcalde de Salou, Pere Granados, va manifestar la seva satisfacció per la continuïtat d'aquesta fira que "és ja una cita esperada en el calendari nadalenc del nostre municipi" i  va afegir que "és una bona oportunitat de donar suport a una causa que ens toca a tots molt de prop com la lluita contra el càncer ".

En total, des de novembre de 2002, el Grup Freesia ha recaptat més de 240,000 euros, diners que s'ha repartit igualment entre l'AECC (Associació contra el Càncer) i el CNIO (Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques) i AFANOC (contra el càncer en nens).

El grup es reuneix el primer dimecres de cada mes per un dinar en un restaurant local. Celebren diversos esdeveniments durant l'any i el pròxim esdeveniment més gran serà la 9a Cursa Popular de Salou (4 i 10 km) a l'abril 2013). El grup Freesia està format per persones d'arreu de la província, des de pobles de la muntanya fins a la costa i compten dins dels seus col.laboradors amics i amigues espanyols i estrangers.

Galeria d'imatges

premsa1.jpg
premsa1.jpg

Document Actions