Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Èxit de Participació a la II Festa Jove de Salou

Els més de 200 joves assistents van poder gaudir d’activitats diverses, d’un sopar i de cinema a la fresca a l’Estadi de Futbol del municipi

dimarts 25 juny 2013

El passat divendres 21 de juny va tenir lloc la II Festa Jove de Salou a l’Estadi de Futbol del Municipi.  La festa va comptar amb més de 200 inscrits, d’edats compreses entre els 13 i els 25 anys, que van participar a les diferents activitats propostes com  Futbol7 i de Play Station o ping pong, futbolí, soft combat, etc. Es tracta d’una Festa organitzada per segon any consecutiu per la Regidoria de Joventut que ha comptat enguany amb un gran nombre de participants, duplicant el nombre respecte a l’any passat.

Un cop acabades les competicions tots els joves van sopar junts un menú amb pizza refrescs i gelats. Finalment va tenir lloc el cinema a la fresca amb la projecció de la pel•lícula The Roommate i crispetes per a tots els assistents.  Un dels motius de l’elevada participació ha estat, la gratuïtat de les inscripcions que es van haver de  fer al PIJ abans del 19 de juny.

Galeria d'imatges

foto.JPG
foto.JPG

Document Actions