Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Èxit de participació al V Campionat Futbol 7 Salou

El torneig organitzat per l’Àrea d’Esports ha comptat amb un total de 14 equips que van competir a l’Estadi Municipal de Salou

dimarts 29 maig 2012

El V Campionat de Futbol 7 Salou organitzat per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Salou ha sigut tot un èxit de participació amb la presència d’un total  de 14 equips que van jugar a l’Estadi Municipal de Salou. L’entrega de premis als guanyadors i participants va tenir lloc ahir de la mà del regidor d’Esports, Felip Ortiz.

Aquesta cinquena edició que ha comptat amb un total de 14 equips ha consistit en una 1ª fase prèvia de 14 partits i una altra 2ª fase de 14 jornades més diferenciant dos categories, la Champions i la UEFA.  Els tres primers classificats de la champions han sigut per aquest ordre Hotel Four Elements, Dream Team i Ciruelos F.C.I, el guanyador de la copa UEFA ha estat Iberdrola Team.
La resta de premis van anar a parar a IBERDROLA TEAM (equip més esportiu), i FERNANDO BERMUDEZ a nivell individual (màxim golejador de la competició).
Aquesta edició s'ha caracteritzat pel fair-play dels equips participants i la bona sintonia entre organització, equips i col•legiats de la federació.

El regidor d’Esports, Felip Ortiz s’ha mostrat molt satisfet per “l'èxit de participació i bona acceptació entre els esportistes de Salou i fora del municipi” i ha anunciat que “l'Àrea d'Esports tornarà a organitzar la sisena edició de cara la propera temporada prevista pel mes d'octubre del 2012” i que “ recolzarem totes aquelles competicions del esportistes de base que promouen els valors esportius en la nostra societat”.

Galeria d'imatges

DSC00066.JPG
DSC00066.JPG

Document Actions