Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Èxit de participació en la primera Festa de Cap d'Any que organitza l'Ajuntament

dijous 03 gener 2008

Unes 600 persones van prendre part en la Festa de Cap d'Any, que va tenir lloc a l'Estadi Municipal (on està situat el camp de futbol). Aquesta participació és considerada un 'èxit' pel consistori de la ciutat, segons ha dit el responsable de la Regidoria de Joventut i Esports, Daniel López.

'S'ha de tenir en compte que aquesta era la primera vegada que des de l'Ajuntament s'organitzava aquesta festa i que va servir perquè molts veïns de Salou no s'haguessin de desplaçar la nit del 31 de desembre fins a altres localitats dels voltants i agafar el cotxe; i perquè es relacionessin entre ells. La festa va atreure, a més, a gent de totes les edats i no hi va haver cap incident', ha precisat López.

La celebració de l'inici del 2008 va començar cap a les 00.30 hores i va finalitzar a les 06.30 hores, aproximadament. Durant aquest temps, els assistents van poder gaudir per 20 euros de tres consumicions, bona música, cotilló i un espai decorat i condicionat especialment per a l'ocasió. A més, van poder tornar a menjar-se el raïm cap a les tres de la matinada i menjar xocalata a les sis.

Pel bon desenvolupament de la festa i per la seva implicació, el regidor Daniel López ha volgut expressar el seu agraïment al Consell Local de Joventut i a les diverses associacions col·laboradores.

Recordem que cada entitat es quedarà amb la meitat dels diners que hagi recaptat amb la venda de les entrades. D'aquesta manera, segons va explicar el regidor de Joventut i Esports, l'Ajuntament vol ajudar les entitats locals a finançar les activitats que programen durant tot l'any.

Document Actions