Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Èxit de participació juvenil als cursos de Carretera i Manta

Més de 255 joves han participat en els cursos coordinats entre l’Ajuntament de Salou, Cambrils i Vila-seca

dijous 02 juny 2011

Els cursos impulsats des de l’Ajuntament de Salou juntament amb el de Cambrils i Vila-seca dintre del programa juvenil Carretera i Manta (C&M) ha assolit una elevada participació juvenil de joves de 14 a 30 anys. En total, més de 255 joves han participat en els cursos fins el dia d’avui.

Entre els cursos que millor acollida han tingut d’aquest trimestre, destaca el de Monitor  de Menjador i Transport escolar que han cobert el 100% de les places així com el curs de primers auxilis. Un dels cursos que també ha assolit un elevat número de participació i interés és el de rus amb el 100% de les places cobertes.

Al primer trimestre van tenir una molt bona acollida els cursos de monitor de lleure, cuina japonesa, cocteleria sense alcohol i anglès. Properament, tindrà lloc el curs de manipulació d’aliments que començarà el proper 11 de juny, curs que encara ofereix places. Un altre dels cursos que ha despertat molta acceptació és el de ‘Infants amb problemes de conducta’ que començarà el proper 4 de juny.

El C&M 2011 ha realitzat enguany una aposta importantíssima per la formació, com a principal demanda juvenil i que eleva fins al 80% l’oferta conjunta del programa; un 21% s’ha destinat als idiomes, on a més s’ha incorporat noves llengües com l’alemany o el Rus; un 24% a les activitats de “oci i temps lliure”, molt demandades sobretot a causa de les diferents sortides i excursions que es fan; Un 21% en cursos de cuina, adaptats a les necessitats dels joves i als interessos que han comunicat com cuina japonesa, vegetariana o d’entrepans. D’altra banda, la informàtica que compta amb un 24% i on s’han complementat els cursos típics amb tallers específics.

Document Actions