Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Èxit de públic a la Fira Fora Stocks: 52.000 persones visitaren l’encertada ubicació al Passeig Jaume I

Un cap de setmana calorós; però ple d’activitats d’estiu, ajuden a batre aquest rècord d’assistència.

dimarts 23 agost 2011

Finalitza una nova edició de la Fira Fora Stocks i el balanç final és molt positiu:

Els comerciants han destacat les bones vendes que s’han realitzat i han assenyalat que “sobretot s’han venut productes  amb un preu mitjà d’entre 10 i 15 euros, articles a bon preu i de excel·lent qualitat”.

La gran diversitat de productes oferts  per els 28 comerços salouencs, establerts en 43 parades, que anaven des de peces de roba infantil, moda per a home o dona, sabates, souvenirs o accessoris per a mascotes  ha permès atreure a un comprador de edat molt diversa i tant nacional com estranger que es trobava estiuejant amb tota la família.

Per a M. Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum: “la clau d’aquesta multitudinària assistència radica en el fet de tornar al Passeig Jaume I, indret d’extraordinària afluència durant l’estiu i reclamat pels comerciants per a la seva fira; així com pel bon treball desenvolupat per l’Associació d’Empresaris i Comerciants 365 dies en col·laboració amb la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Salou”.

“Ara hem de començar a treballar per la propera edició  i aconseguir l’arrelament i consolidació definitiva de la fira”, va concloure la regidora.

 

Galeria d'imatges

Fira_Final_I.JPG
Fira_Final_I.JPG

Document Actions