Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Èxit del taller de cuina per infants promogut pel Club Xic's

dilluns 16 juny 2014

El Club Xic’s pretén canalitzar els recursos i l’ oferta infantil del poble en benefici dels més petits de la ciutat


Des de la regidoria d’Infància, es va realitzar el passat dia 12 de juny un Taller de Cuina a l’Espai Infantil Estació del Carrilet que va tenir una molt bona acollida. L’activitat va ser impulsada a través del Club Xic’s i amb la col·laboració de l’Escola Innova.  El taller tenia com a objectiu desenvolupar les habilitats dels més petits per  aprendre francès de manera divertida i jugant.  L’activitat va començar amb el taller d’elaboració d’un passaport per poder viatjar realitzant el viatge virtual. Després van promoure l’aprenentatge de l’idioma a través dels números i colors en francès. També van treballar expressions quotidianes a traves de jocs i manualitats adaptades pels infants. Posteriorment van realitzar un taller de cuina per elaborar trufes de xocolata.  Per passar d'una activitat a una altra, i també per finalitzar el taller, van ballar cançons infantils.  
 
La regidora d’infància, Júlia Gómez, ha explicat que “el Club Xic’s sempre busca innovar i fer activitats que combinin el lleure i la diversió dels més petits amb la educació i l’aprenentatge, per això des de la Regidoria d’Infància continuarem treballant per fer més activitats com aquesta pels nens i famílies de Salou”. 
Cal recordar que el Club Xic’S és el primer club destinat exclusivament a la infància de Salou que promou la difusió i l’estímul de la oferta infantil: lleure, educació, esport, cultura, etc. tant de caire municipal com privat.


El Club Xic’s pretén canalitzar els recursos i l’ oferta infantil del poble en benefici dels més petits de la ciutat. Entre els seus objectius, es busca dinamitzar la infància de Salou amb activitats diverses relacionades amb concursos,  excursions, teatre, amb tallers i festes a l’escola, la poliesportiu, a l’Envelat. Per tal de fer-se soci del Club Xic’s, cal dirigir-se a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, i omplir un petit formulari.

Galeria d'imatges

home.jpg
DSCN1887.jpg

Document Actions