Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Èxit esportiu i de públic al IX Spanish Open 2007

dimarts 11 desembre 2007

Durant els quatre dies en que s'ha disputat aquesta competició, Salou ha gaudit dels millors especialistes de ball del món. Entre aquests, cal destacar la presència dels actuals campions del món de balls estàndard, la parella italiana formada per Paulo Bosco i Sílvia Pitón, que va oferir un autèntic espectacle al públic, i que va acabar imposant-se en la seva categoria d'adults estàndard.

Des de dijous i fins diumenge passat, el Pavelló Municipal d'Esports va registrar un ple absolut i gairebé continuat. Cal destacar que la gran majoria de les 1800 parelles participants van mostrar un gran nivell i una tècnica excel·lent, fet que ha repercutit en consolidar encara més la posició de l'Spanish Open de Salou com un dels referents mundials de balls esportius. Durant els quatre dies de competició, també es va poder tenir l'oportunitat de veure les evolucions de balladors de categories junior i juvenils, així com els sèniors.

Des de l'Ajuntament de Salou s'ha fet una valoració molt positiva d'aquest esdeveniment esportiu, que ha permès que l'ocupació hotelera durant el pont a la capital de la Costa Daurada hagi estat molt propera al 100 %. A més, la difusió que es farà pròximament per diferents televisions nacionals i internacionals d'aquesta competició serà, 'una eina promocional de valor afegit molt important per posicionar Salou al mercat internacional d'esdeveniments esportius', segons ha indicat Marc Montagut, regidor de Turisme de Salou.

En aquest sentit, l'aposta per portar a la capital de la Costa Daurada esdeveniments esportius de gran ressò mediàtic és un dels eixos en què es treballa des del Patronat de Turisme, segons ha indicat Montagut.

Document Actions