Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Èxit total en la 4ª Triatló de Salou, primera etapa del nou circuit Zoot Triathlon Series 2009 i prova puntuable pel Circuit Català de Triatló

dimecres 10 juny 2009

Aquest diumenge 7 de juny de 2009 s'ha cel.lebrat el IV Triatló de Salou marcat per un èxit de participació amb 610 inscrits, i marcat per un èxit organitzatiu.
Les sortides organitzades en dues tandes, i les millores tècniques previstes per l'organització han permés que el IV Triatló de Salou sigui un gran festival triatlètic.
Salou que havia estat fins ara domini exclusiu del manresà Xavi LLobet, ha conegut un nou guanyador amb la participació del també triatleta internacional Francesc Godoy.
La primera sortida, ha donat cabuda als triatletes federetas, la qual ha viscut una lluita ferotge entre els tres primers classificats.
En Francesc Godoy ha estat el primer en sortir de l'aigua, seguit de l'Albert Parreño, en David Royo i en Xavi Llobet. Però a la sortida de boxes en Godoy i Parreño s'han escapat agafant un petit avantatge sobre en Llobet, que ha acabat enllaçant cap el km.14, i fins i tot ha protagonitzat una escapada en solitari 3km abans de meta, però que ha estat neutralitzada gairabé a l'arribada a boxes.
El primer que ha començat a correr ha estat Godoy, seguit d'en Xavi LLobet i de l'Albert Parreño, conservant aquest ordre de cursa fins a l'arribada.
Amb aquesta victòria Francesc Godoy trenca la ratxa de victòries de Xavi Llobet en el TRIATLÓ DE SALOU.

A la segona sortida han corregut les dones, els cadets, veterans 2 i 3 i els no federats.
La cursa de fèmines, ha estat protagonitzada per la victòria de la Maria Mayalen Noriega del C.N.Mataró seguida de la seva companya de equip la Sara Loehr, i de la Judith Corachan d'en C.N.Prat Triatló, quedant primera, segona i tercera respectivament.

Document Actions