Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Exposició d’Albert Gilabert a la Torre Vella

L’obra d’aquest pintor resident a Salou es podrà visitar fins des de demà fins el proper 29 de maig

dijous 05 maig 2011

La Torre Vella acollirà, a partir de demà divendres i fns el dia 29 de maig,  l’exposició de l’artista Albert Gilabert. L’acte de presentació de l’exposició serà a les 20:00 hores.  En aquest acte estarà present la regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera així com l’artista. Els quadres d’aquesta exposició són de col•leccions particulars que han estat cedits aquests dies. Es tracta d’obres coloristes que engloben diferents estils que passen de l’impressionisme a un abstracte total.

Aquest pintor que viu a Salou inicia la seva carrera artística els anys 1947 i 1948. Aquest aritsta viu la pintura en totes les formes, pinta  art romànic que és una forma d'expressió que li atrau especialment així com els artistes impressionistes, ... Picasso és per ell un punt de referència com a pintor creatiu.  Va estudiar  al Cercle Sant Lluc per fer aprofundir en el dibuix del cos humà i a l'Escola Massana.
“El que més m'agradava i, de fet, encara  m'agrada,  és sobretot pintar del natural” comenta l’artista. En la vida professional ha treballat en escultura, pintura, dibuix i publicitat. A més de la pintura i l'escultura,aquest artista ha treballat en la literatura i la música.

 

 

Document Actions