Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

EXPOSICIÓ SOBRE 'L'ARQUITECTURA DEL SOL' A SALOU

dimarts 06 juliol 2004

Fins el proper dia 28 de juliol es podrà visitar al vestíbul del teatre Auditori de Salou l'exposició fotogràfica 'Arquitectura del sol'.
La mostra consisteix en un ampli recull d'edificacions relacionades amb el fenomen turístic dels anys 60 i 70 de tota la costa espanyola i les illes Canàries. El municipi que destaca en quantitat a la costa catalana és Salou, amb exemples emblemàtics de l'arquitecte Antoni Bonet Castellana, entre d'altres.
L'exposició ha sigut organitzada pel Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya (COAC) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Salou. El seu objectiu es donar a conèixer diverses construccions caracteritzades per l'estiueig i el turisme amb un cert interès arquitectònic i que són testimoni i producte del fet vacacional arreu de l'Estat i a Catalunya.
Les edificacions representatives de Salou que hi figuren son la Casa Bonet, la Casa Rubio, la Casa Effinger, la Torre Italia, l'hotel cala Vinya, l'edifici Telmo, l'hostal Montsant, i els bungalous de la platja dels Capellans. També hi estan representats els apartaments Chipre, Madrid, Montserrat, Zeus, Rocamar, Bruselas, Buen Retiro, Reus, Montemar, Mirador de Salou i els apartaments Ancla Roja entre d'altres, a més d'exemples més actuals com l'ordenació de la platja de Llevant.

Document Actions