Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Extreme Man 226 Salou Costa Daurada: un centenar de triatletes reconeixen el recorregut ciclista

Un total de 110 triatletes van reconèixer els 180 quilòmetres del recorregut ciclista del triatló que es caracteritza per la seva espectacularitat i duresa

dimecres 06 abril 2011

Un total de  110 esportistes es van donar recentment cita al Municipi per reconèixer de primera ma els 180 quilòmetres de recorregut ciclista que tindrà lloc a l’Extreme Man 226 que arribarà a Salou el proper 5 de juny. Es tracta d’un  recorregut traçat per l'organització al cor del Priorat i del Baix Camp amb aquesta sortida era l'oportunitat de reconèixer el terreny en condicions ideals.

Per donar suport als participants, uns guies de Probike R + T van marcar diferents ritmes (4 grups de nivell en total), perquè cada un es trobés còmode i compartís l'entrenament amb altres persones. Dos avituallaments al quilòmetre 90 i al final de la sortida també van contribuir a l'èxit del reconeixement.

La iniciativa va deixar una vista prèvia del que serà l'ambient de la primera edició del Extreme Man 226 Salou Costa Daurada al juny. El bon humor i l'entusiasme general es respiraven a l'aire al llarg del dia, amb un balanç final molt positiu. "El circuit és magnífic. M'han sorprès els paisatges, i també la qualitat de l'asfalt. He disfrutat molt ... tinc encara més ganes d'estar-hi al juny! ", va comentar Anthony Zarra, un triatleta francès vingut expressament des de Bayonne, ja inscrit en la prova. Però també hi eren presents alguns indecisos, curiosos per fer-se una idea i descobrir la realitat del circuit, com Marcel Batlle. El triatleta català del club Hunchback Society sembla inspirat pel repte: "És molt dur però guapíssim. A la segona part, no hi ha descans ... Serà una cursa brutal ". Queden encara dos mesos, però el Extreme Man 226 Salou Costa Daurada ja està formant la seva fama.

El regidor d’Esports, David Ninyà ha explicat que “ha estat una trobada molt profitosa pels esportistes que han pogut experimentar una prèvia del que viuran el proper 5 de juny que encara els ha motivat més” i ha afegit “estem molt satisfet de poder desenvolupar aquest esdeveniment”.

Galeria d'imatges

Reco_Extreme_Man.JPG

Document Actions