Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Falten pocs dies per al concert de Miguel Bosé a Salou

dimecres 23 juliol 2008

El concert de Miguel Bosé suspès el passat 12 de juliol a causa de les fortes pluges, recordem, es farà el proper divendres 1 d'agost a les 22 hores al camp de futbol de Salou.

Aquest concert està inclòs dins del seu aclamat tour internacional 'Papitour' que va començar al territori nacional el passat mes de juny i s'allargarà fins a finals d'octubre. La seva primera actuació a Espanya va ser a la Plaza de Toros de las Ventas a Madrid, on va reunir a més de 18.000 persones i es van poder escoltar temes tan coneguts com 'Nena', 'Morenamía', 'Amante bandido', 'Los chicos no lloran', 'Como un lobo' i 'Lo que hay es lo que ves'.

Amb el seu nou àlbum 'Papito', l'artista va voler celebrar l'any passar els seus 30 anys en el món de la música. Es tracta d'un projecte que recopila els majors èxits de la seva carrera, amb nous arranjaments i duets amb grans estrelles nacionals i internacionals com ara, Julieta Venegas, Shakira, Juanes, David Summers, Laura Pausini i Alejandro Sanz.

Com ja s'ha dit, les entrades adquirides per al concert del 12 de juliol seran vàlides per al concert del dia 1 d'agost i les entrades que s'havien de recollir a taquilla continuaran estant disponibles allí. Per contra, els que no puguin anar al concert del dia 1 i tinguin l'entrada comprada, podran recuperar els diners, tal com s'ha explicat en les anteriors notícies penjades al web.

Aquest serà un dels dos concerts de gran format que es faran a Salou aquest estiu. L'altre macroconcert és el de El Canto del Loco que actuarà també al camp de futbol el proper 14 d'agost, en el marc de les Nits Daurades.

Document Actions