Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Felicitació de Nadal de l'alcalde de Salou, Pere Granados

divendres 22 desembre 2023

L'alcalde Pere Granados, en nom de la corporaciò municipal, a tots els salouencs i salouenques una calorosa felicitació de Nadal, emfatitzant l'avanç cap a un Salou més pròsper i centrat en el benestar social i la qualitat de vida de la població. 

Subratlla així mateix la importància de l'esforç conjunt i la col·laboració ciutadana en la construcció d''una societat encara oberta, acollidora, i diversa. Reafirma el seu compromís amb la igualtat, el diàleg i la solidaritat, així com amb els desafiaments futurs del desenvolupament sostenible.

 Granados destaca l'esforç que, entre tots s'han de dur a terme perquè Salou continuï sent un referent cultural, social i econòmic, desitjant un 2024 carregat de prosperitat i somnis, i un compromís renovat per fer de Salou un lloc on els salouencs i salouenques tinguin qualitat de vida.

Finalment, l'alcalde desitja a tothom que passi unes bones festes envoltades dels éssers estimats, amb un esperit solidari i positiu.

En aquesta ocasió, la felicitació de Nadal es distingeix per una il·lustració única, una representació artística de la 'història de Salou' creada per la reconeguda il·lustradora Pilarin Bayés.

La felicitació està il·lustrada amb una interpretació de l'artista Pilarin Bayés

Acompanyant aquesta vistosa imatge, s'inclou un fragment evocador del poema 'Nadal a l'Alguer' de Rafael Caria, que descriu una 'poesia de pau sobre les aigües', enriquint així el missatge nadalenc amb una fusió de bellesa visual, cultural històrica i literària.

Document Actions