Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Feliciten a l’Ajuntament de Salou per l’estat i serveis de les platges de Llevant i Capellans

La ADEAC i la FEE realitzen una inspecció i conclouen amb la felicitació per l’estat i millores a les platges del municipi

divendres 26 juliol 2013

L’Associació d’Educació Ambiental i del consumidor (ADEAC) i la Fundació d’Educació Ambiental (FEE) han felicitat a l’Ajuntament de Salou per les condiciones de higiene i qualitat en les que es troben les platges de Llevant i de Capellans com a conclusió de la inspecció  realitzada recentment.

Aquests organismes han felicitat al consistori per la tasca feta en la homogeneïtzació de les guinguetes de platja i l’alliberament d’espai per l’ús dels usuaris. També s’ha felicitat a l’equip de socorrisme i salvament per la nova moto aquàtica  que es disposa per efectuar amb rapidesa el servei en cas necessari i la nova indumentària identificativa de tot l’equip.

Ambdós organismes han destacat també la instal•lació de dos nous banys a les platges que permetran ampliar aquest servei en benefici dels usuaris. L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha remarcat  que “des de l’Ajuntament treballem per oferir uns serveis i un entorn basats en la qualitat, respecte amb el medi ambient  i en l’excel•lència” i ha afegit que “ aquesta felicitació ens dona suport de continuar desenvolupant la millora de les platges en la línia que ho estem fent, amb uns estàndards molt elevats de qualitat”.

Recordem que Salou compta amb el distintiu de les Banderes Blaves que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac). Les platges de Llevant i Capellans han superat els exàmens realitzats per aquests organismes en base a quatre criteris: qualitat de les aigües de bany, Informació i educació ambiental, Gestió ambiental i Seguretat, serveis i instal•lacions.

Enguany, va destacar  la ”Distinció Temàtica” que només han rebut dos municipis més de tota Espanya (Muro -a les Illes Balears- i O Grove –Pontevedra-). Aquesta distinció que ha rebut la capital de la Costa Daurada es justifica per part d’ADEAC perquè Salou, com a municipi “ha demostrat fer un esforç especial i digne de ser difós com a exemple d’excel•lència en Salvament, Socorrisme i Primers auxilis”.
Salou compta també amb les banderes ISO 14.001 a totes les platges del municpi les banderes Q de Qualitat en les platges de Llevant i Ponent, un reconeixement per part de l’organisme certificador ICTE (Instituto  para la Calidad Turística Española).

Galeria d'imatges

T36_RLM8854BX-2.jpg
T36_RLM8854BX-2.jpg

Document Actions