Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Felip Ortiz s’acomiada com a regidor de l’Ajuntament de Salou

dijous 30 juliol 2015

El motiu és que començarà una nova etapa professional com a segon entrenador del Barça B de futbol

Aquest matí, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Salou, Felip Ortiz, acompanyat de l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha comparegut per explicar els motius de la seva renuncia a l’acta de regidor, tot acomiadant-se dels seus companys de grup i de govern.

El fet que el FCB li hagi ofert la plaça de segon entrenador del Barça B, l’ha fet decidir d’acomiadar-se de la política local, donat que “es tracta d’un repte professional que em fa molta il·lusió, i reconec que no podria compatibilitzar aquesta feina amb la d’estar al capdavant de l’àrea d’esports, amb la dedicació que es mereix”.

Ortiz ha volgut fer un ràpid balanç dels anys que porta al govern dient que “he après molt de tothom, he fet bons amics i he treballat amb tota la meva voluntat perquè les entitats esportives estesin el màxim de ben ateses”; a les quals també a volgut agrair el seu esforç i suport.

De la mateixa forma, ha volgut agrair el suport de la resta de regidors i especialment de l’alcalde, així com dels tècnics municipals.

L’alcalde, Pere Granados, li ha volgut agraïr públicament el seu servei com a regidor de l’Ajuntament, ha remarcat la seva feina, i li ha desitjat forces èxits en aquesta nova etapa professional en nom de tots els seus companys de govern.

El càrrec de regidor que deixa Felip Ortiz l’ocuparà Ramón Pascual, l’immediatament següent a la llista, que ja havia format part de l’equip de govern a l’anterior legislatura.

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1180112.JPG
P1180119.JPG

Document Actions