Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Fernan’s Salou guanya el Primer premi del Concurs d’Aparadors de Primavera

L’Ajuntament de Salou i l’Associació de Comerciants i Empresaris entreguen el premis de la campanya que vol dinamitzar el comerç al municipi

dilluns 21 maig 2012

Els guanyadors del   primer Concurs d’Aparadors de Primavera van rebre ahir els diplomes i premis de mans de  la Regidora  de Comerç, Reyes Pino  i del president de Associació de  Comerciants i Empresaris de Salou, Juli Vilaplana. La Regidoria i l’entitat han impulsat aquesta campanya sota el títol ‘La Primavera el comerç altera’ amb l’objectiu de promoure una imatge atractiva dels seus aparadors .  El guanyador del primer premi dotat de 500 euros ha estat Fernan’s Salou per la seva originalitat i colors.  La Llenceria Tati s’ha emportat el segon diploma i un xec dotat amb 400 euros i la botiga  Melé ha estat guardonada amb el tercer premi dotat de 300euros.
Durant tot el mes de maig, els comerços de Salou han decorat els seus aparadors de manera original i acolorida amb flors i plantes formant part d’aquesta campanya de promoció.

La Regidora de Comerç ha assegurat que “estem satisfets de la resposta dels comerciants que han volgut implicar-se” i ha afegit que “el jurat a l’hora de valorar les creacions ha tingut en compte el disseny i la capacitat artística de cada participant” ha manifestat la regidora.

Per la seva banda, el president de l’Associació del comerç de Salou Juli Vilaplana ha explicat que “és fonamental donar una bona imatge per captar al comprador”.

La Regidoria de Comerç té previst realitzar noves iniciatives pensades per donar suport als comerciants del municipi i promoure l’activitat.

Galeria d'imatges

P1130128.JPG
P1130128.JPG

Document Actions