Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Festa d’inflables del Club Xic’s i animació per als més menuts

Un espectacle de titelles i dues pel•lícules ‘Astro Boy’ i ‘Los Chicos del Coro’, seran protagonistes de la cultura a Salou el proper cap de setmana

dimecres 11 maig 2011

El Club Xic’s munta pel proper dissabte una activitat lúdica adreçada als més petits que consisteix en la instal•lació d’inflables al Mas de l’Esquerrer situat al Cap Salou.  Els inflables estaran plantats al costat d'aquest equipament des de les onze del matí i fins a les dues de la tarda. El matí, a més, també estarà amenitzat amb nombrosos tallers i activitats pels més menuts. Es tracta d’una acció més del Club Xic’s encaminada a donar sortides d’oci en família i especialment adreçada als infants del municipi.

A més, aquest cap de setmana el Teatre Auditori de Salou s’omplirà per acollir els diferents actes culturals que s’han preparat per petits i grans. Així doncs, el dissabte dia 14 de maig a les 18 hores la companyia pa sucat ens oferirà l’obra ‘Meravelles de l’Orient’ on un joglar musulmà, expert rondallaire, i un soldat vingut de les croades, noble cavaller que ha anat a menys i que està obligat a fer el que calgui per sobreviure, han portat de les terres d’Orient l’art de fer titelles; els acompanya un pastor introvertit i feréstec que ha perdut el seu ramat i toca la cornamusa per poder menjar. El preu de l’obra es de 3€ i de 2€ si es presenta el carnet Xic’s.

El diumenge dia 15 de maig el TAS es convertirà en una sala de cinema per tal d’acollir dues sessions. La primera a les 11 del matí on els més petits podran veure la pel•lícula Astro Boy. Ja per la tarda, a les 17 hores, es projectarà ‘Los Chicos del Coro’. Totes dues pel•lícules són gratuïtes per a tothom.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

companyia-espectacles-pa-sucat-titelles-meravelles-de-l-orient-foto.JPG

Document Actions