Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Festa Jove per acomiadar l’estiu

Aquest vespre, grups de música en directe, sessió de Djs i cinema a la fresca posaran punt i final a l’estiu al Centre Jove Masia Tous

divendres 03 setembre 2010

Els joves de Salou tindran l’oportunitat d’acomiadar l’estiu amb una festa pensada per ells amb música en directe, sessió de Djs i cinema a la fresca al Centre Jove Masia Tous.  A les 19.30 hores tindrà lloc l’actuació de diferents grups locals de Salou com Fly Fish. Posteriorment, a les 20.30hores tindrà lloc una sessió de Dj per Jordi Alcañiz, que va punxar a la Carpa Jove durant la Festa Major. A les 22.30hores projectaran com a ‘Cinema a la fresca’ la pel·lícula ‘Pagafantas’.

Aquesta tarda els assistents podran gaudir de tota la oferta de lleure de Centre Jove Masia Tous: Futbolins, Ping Pong, Videoconsoles… La festa es preveu finalitzi al voltant de les 24.00 hores. A més es podrà gaudir de tota la oferta de lleure del Centre Jove Masia Tous: Futbolins, Ping Pong, Videoconsoles o altres activitats.

La regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, ha explicat avui que “hem impulsat aquesta iniciativa per tal que els joves puguin acomiadar l’estiu de la millor manera possible després d’haver viscut uns mesos plens d’activitats” .

El Centre Jove Masia Tous  compta amb una superfície de més de 1.000 m2 distribuït en tres edificacions i l’espai exterior que consta també de jardí.  El primer dels espais està constituït per dos sales polivalents de 100m2, dos aules de 45 metres quadrats i àrees de magatzem i el segon és un espai polivalent i de formació per desenvolupar diferents activitats.

 

Document Actions