Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Fina Oliver, Lautaro i Adriana Saavedra exposen a la Torre Vella el seu projecte conjunt SIO

dimarts 17 juny 2014

El proper divendres s’inaugura la mostra  X,Y,Z que es podrà veure fins al 12 de juliol 

 

El projecte SIO el formen Fina Oliver i Lautaro i Adriana Saavedra, tres artistes d’una mateixa família –una mare i dos fills- que des de fa un temps comparteixen taller a l’Eixample de Barcelona. La interacció i la convivència els han empès a presentar plegats la seva obra en el marc d’un projecte que explora noves fórmules de relació amb el públic. Cadascú té el seu estudi al pis de l’Eixample barceloní on viuen. Un habitatge/lloc de treball que també han volgut convertir en la seva galeria d'art.

L’exposició X,Y,Z que ara es pot veure a Salou –de la mà de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament- aplega una selecció dels seus treballs. Aquest divendres s’inaugurarà la mostra que estarà disponible pel públic al Centre d’art de la Torre Vella de Salou de dilluns a dissabte de les 18 a les 21 hores.

D’una banda, Fina Oliver, és escultora. Creadora de peces úniques de bronze ha concebut també instal·lacions per a espais públics. En les seves obres més recents experimen­ta amb el tèxtil. El segon dels escultors que exposarà la seva obra és Lautaro. Viu i treballa entre Barcelona i Pietrasanta, a la Toscana, on modela escultures de bronze i marbre molt singulars que mixturen el clàssic amb el contemporani; i, finalment,  Adriana Saavedra; ella és pintora i té un peu a Barcelona i l’altre a Los Angeles. Les seves obres, d’acrílic sobre tela, denoten clares influències del Pop-Art.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

t_vella.jpg

Document Actions