Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

FINALITZA EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS DE LES ACTIVITATS MUNICIPALS ESPORTIVES

dimecres 18 octubre 2006

Acabat el primer període d'inscripcions a les activitats municipals del curs 2006-2007, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Salou, ha tancat el primer trimestre amb una pujada considerable d' inscrits a les propostes dirigides a tota la població salouenca.

La piscina Municipal ha registrat un gran número d'inscrits en les activitats aquàtiques per a infants amb els diferents cursos oferts, per a nens des de 5 mesos i fons als14 anys. Acabat aquest primer període d'inscripcions en activitats aquàtiques, s'han inscrit un total de 347 que durant aquest primer trimestre practicaran la natació en diferents nivells a la Piscina Municipal de Salou.


En quant als cursos i activitats aquàtiques per adults, en el període d'octubre a desembre, hi ha un augment en totes les activitats ofertes. Tant en aqugym, com en els cursos de natació pera adults, l'increment de persones que practiquen la natació ha augmentat considerablement respecte l'any anterior, sent ara un total de131 persones inscrites en aquest primer període del curs.

També s'ha de tenir en conte les hores cedides per l'Ajuntament a les escoles per tal d' incloure dins dels seus programes d' estudis en Educació Física, la natació com a esport important per al creixement i formació esportiva dels nens de les nostres escoles.

En quant a les activitats físico-esportives per a infants, es manté el número d'inscrits en activitats com aeròbic infantil, gimnàstica rítmica, judo o futbol sala, sent aquest últim el que gaudeix de major popularitat entre els nostres nens.

Cal fer memòria ja que també hi ha altres activitats esportives com el bàsquet, el voleibol, el patinatge artístic, el tennis i la vela que mantenen els seus respectius equips amb més participants que l'any passat.

Per últim, l'Àrea d'Esports ha observat un augment en els inscrits en la programació d'activitats esportives per adults, que es desenvolupen amb monitors especialitzats al Pavelló Municipal d'Esports. Les activitats més demandades son spinning, amb un total de 118 inscrits en els diferents horaris, seguit de musculació, gimnàstica de manteniment o sempre en forma que no baixen dels 90 participants. Altres activitats com el pilates, o aerosalsa i llatins cada any van augmentant progressivament la seva popularitat i per tant, el número d'inscrits en l'activitat. Les altres activitats més conegudes per els salounecs com TBC, Power Dumbell o aeròbic, mantenen els seus alumnes per classe.
Segons el regidor d' Esports, Jesús Barragán, 'La gent del poble ha raspós amb una pujada d'inscripcions respecte l'any passat, per tant, això ens diu que el programa d'activitats municipals es atractiu i compleix les expectatives'.

Document Actions