Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Finalitza el termini per sol·licitar ajuda per als subministraments de la llar

divendres 07 juliol 2023

> L'import màxim dels ajuts és de 400 euros per a la llum, 150 euros per a l'aigua i 100 euros per al gas.

 

L'Ajuntament de Salou informa, a través de la Regidoria de Serveis Socials, que el proper dia 21 de juliol finalitza el termini per sol·licitar els ajuts econòmics destinats a les despeses de subministraments de la llar. Aquesta convocatòria cobreix les despeses de llum, aigua i gas de l'any 2022.

Aquests ajuts tenen com a objectiu alleujar la càrrega financera de les famílies amb menys recursos econòmics, especialment durant els mesos de gener a desembre de l'any passat. L'import màxim dels ajuts és de 400 euros per a la llum, 150 euros per a l'aigua i 100 euros per al gas.

Per sol·licitar aquests ajuts, es poden utilitzar dues opcions. Primerament, es pot presentar la sol·licitud de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Salou. En segon lloc, es pot acudir personalment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, amb cita prèvia.

Cal recordar que per sol·licitar els ajuts, és necessari complir amb els requisits especificats a les bases de la convocatòria. Això inclou ser major de 18 anys (o 16 anys en cas d'emancipació legal), estar empadronat a Salou des del 2 de gener de 2022 i justificar dificultats econòmiques.

L'Ajuntament de Salou posa a disposició l'Espai Municipal d'Atenció Social (MAS), ubicat al carrer Ebre, i el telèfon 977 309 206, per a aquells que necessitin més informació o assistència en el procés de sol·licitud.

Document Actions