Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Finalitzats els treballs de millora i pintura a l’exterior de l’Escola Europa

L’alcalde de Salou i la regidora d’ensenyament han comprovat, de primera mà i amb el director del centre, els treballs de pintura realitzats durant les vacances de Nadal

divendres 10 gener 2014

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez han visitat l’escola Europa per comprovar de primera mà el resultats dels treballs de pintura i millora de la façana de l’edifici i les parets exteriors. També s’ha  reformat la caseta del conserge donat que es va detectar la necessitat de millorar les condicions en les que estava.

L’ajuntament de Salou ha destinat 12.500 euros + IVA per aquests treballs que s’han desenvolupat durant els dies que ha estat tancat el centre als alumnes . També s’ha aprofitat per  pintar la caseta del conserge i la tanca del patí de P3. L’alcalde de Salou ha explicat que “tot i que la situació ens obliga a mantenir una línia de contenció en les despeses, hem de prioritzar les necessitats dels centres educatius i en aquest cas, era necessari la millora de l’exterior del centre”.

El director de l’escola, Josep Maria Alfonso, s’ha mostrat molt satisfet per les reformes i per que l’Ajuntament hagi donat resposta a aquesta necessitat del centre en benefici dels infants que estudien a l’Escola Europa.

 

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions