Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Finalitzen els cursos de formació pels nouvinguts i els d’assessorament a les dones

divendres 18 desembre 2015

Un total de quaranta alumnes han finalitzat les diferents formacions que s’han donat des de l’Espai MAS

La regidoria d’Acció Social de l’ajuntament de Salou ha dut a terme la cloenda dels cursos de formació del Servei d’Acollida al Nouvingut (SAN) i del Servei d’Informació i Assessorament a les Dones (SIAD). Durant l’acte, les tècniques de l’àrea han volgut felicitar als alumnes pels coneixements i els valors adquirits al llarg del curs, on prop d’unes quaranta persones han aconseguit el diploma d’aprofitament dels mateixos.

Els cursos estan emmarcats dins el Programa Integral d’Acollida i el Programa per la Igualtat d’Oportunitats Municipal que es duen a terme al municipi des de l’any 2006, programes adreçats a nouvinguts, cofinançats per la Direcció General per la Immigració de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Català de les Dones i es van repetint de manera trimestral durant tot el curs lectiu.

Els cursos pretenen donar les claus pel coneixement de l’entorn en llengua catalana; o aprofundir en les habilitats socials i acolliment lingüístic en llengua catalana a persones de diferents nacionalitats a través d’un taller, entre d’altres aspectes.

En aquesta edició els cursos i tallers que s’han impartit han estat: per coneix l’entorn de la llengua catalana, un taller d’habilitats socials i acolliment lingüístic, un taller d’higiene mental i un curs de formació per tal de dotar-los eines per a la recerca de feina, coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic per tal de tenir un ràpid coneixement de la societat d’acollida .

Galeria d'imatges

SIAD.jpg
P1220467.JPG

Document Actions