Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Finalitzen els cursos de formació pels nouvinguts i els d’assessorament a les dones

dilluns 30 març 2015

El proper dimarts 7 d’abril començaran noves inscripcions per la formació relativa al 3er trimestre

 

La regidoria d’Acció Social de l’ajuntament de Salou ha dut a terme la cloenda dels cursos de formació del Servei d’Acollida al Nouvingut (SAN) i del Servei d’Informació i Assessorament a les Dones (SIAD). Durant l’acte, la regidora de l’àrea, Martina Fourrier i les tècniques  de l’àrea han volgut felicitar als alumnes pels coneixements i els valors adquirits al llarg del curs. Prop d’unes quaranta persones han aconseguit el diploma d’aprofitament dels mateixos.

Els cursos estan emmarcats dins el Programa Integral d’Acollida i el Programa per la Igualtat d’Oportunitats Municipal que es duen a terme al municipi des de l’any 2006, programes adreçats a nouvinguts, cofinançats per la Direcció General per la Immigració de la Generalitat de Catalunya i es van repetint de manera trimestral durant tot el curs lectiu.

Els cursos pretenen donar les claus pel coneixement de l’entorn en llengua catalana; o aprofundir en les habilitats socials i acolliment lingüístic en llengua catalana a persones de diferents nacionalitats a través d’un tallera, entre d’altres aspectes.

Inscripcions obertes

Des d’Acció Social s’ha anunciat que el proper 7 d’abril es reprenen les inscripcions del tallers pel tercer  trimestre del període lectiu 2014-2015. Les inscripcions  es realitzaran a L’ESPAI MAS– Espai Municipal d’Atenció Social – i estaran disponibles fins a exhaurir les places. Tots els interessats poden inscriure’s a l’Espai Mas, c/ Ebre nº11, en horari de 10 a 13 hores tots els dies de la setmana excepte els dimecres o al 977309206.

En aquesta edició els cursos i tallers que s’impartiran seran: coneix l’entorn de la llengua catalana, un taller d’habilitats socials i acolliment lingüístic, un taller d’higiene mental i un curs de formació per tal de dotar-los eines per a la recerca de feina.

Galeria d'imatges

siad.jpg
P1130663.JPG

Document Actions