Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Finalitzen les obres del col•lector de pluvials del carrer Terol

Els treballs milloraran el sistema de clavegueram de la zona

divendres 01 abril 2011

L’alcalde de Salou ha visitat aquest matí la zona del carrer Terol i Bilbao on han finalitzat els treballs de construcció d’un nou col•lector d’aigües pluvials. Les obres han quedat enllestides per a la Setmana Santa tot i els problemes que es van generar pel concurs de creditors de l’empresa a qui s’havien adjudicat els treballs.
Les obres han consistit en la construcció d’un nou col•lector de clavegueram ja que el traçat actual va per sota els fonaments de la pèrgola del carrer Saragossa i no permetia fer les actuacions necessàries de reparació en cas d’avaries. Mentre han durat les obres s’han dut a terme treballs de demolició, excavacions i lreducció del nivell freàtic, el sanejament de la zona i la reposició de paviment i serveis afectats. El nou col•lector de prop de 200 metres de llargada passa pel carrer Barbastre,  Terol, l’avinguda Carles Buigas i  fins al carrer Bilbao. A més s’han construït  9 pous de registre a l’inici i final dels trams per connectar-hi les escomeses.
“Amb aquests treballs pretenem acabar amb els problemes de clavegueram que es donaven en aquesta zona tant comercial i turística del municipi”, ha dit l’alcalde Pere Granados. S’ha decidit dur a terme aquest projecte degut a les dificultats que presenta el carrer Terol per a l’evacuació de les aigües fecals, donant problemes de manteniment especialment a l’època d’estiu.
Els treballs del nou col•lector s’inclouen dins del Fons Estatal d’Inversió Local i tenen un pressupost total de 315.817,28 euros. Cal recordar que la redacció del projecte es va iniciar l’any 2006 però des de la seva finalització mai havia estat present dins de l’execució pressupostària de la corporació.

Galeria d'imatges

visita_c_berlin_001.jpg
visita_c_berlin_002.jpg
visita_c_berlin_001.jpg

Document Actions