Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Finalitzen les obres del nou Carril de Convivència per vianants i ciclistes al Passeig Miramar

L’Ajuntament impulsa una campanya informativa conjunta amb la Policia Local sota el títol ‘AMB BICICLETA PER SALOU FEM SALUT’

dimarts 06 juliol 2010

L’alcalde, Pere Granados, juntament amb el regidor d’Urbanisme, Marc Montagut han visitat avui el nou Carril de Convivència al Passeig Miramar que ja està a disposició de vianants i ciclistes de Salou.

L’espai mixt d’us comú per a les bicicletes i vianants té una longitud aproximada de 600 metres i completa la unió entre el Passeig Jaume I i el terme municipal de Cambrils.  El carril té una longitud de 600 metres i una amplada al voltant dels 2,50 metres. Aquest traçat afecta al Passeig Jaume I, l’Espigó del Moll i el Passeig Miramar dins del nucli urbà de Salou.
 Al Passeig Miramar s’ocupa l’espai de la vorera comprès entre les palmeres i la calçada. La resta de la vorera, entre el nou carril i la platja serà d’ús exclusiu per a vianants. Únicament, els ciclistes conviuran amb els vianants en els creuaments dels passos transversals de la calçada.  
 Les obres han consistit  en la demolició de paviments per a la posterior adequació de creuaments i pavimentació de voreres i calçada.

Campanya informativa per anar en bicicleta


D’altra banda, l’Ajuntament i la Policia Local han impulsat una nova campanya “AMB BICICLETA PER SALOU FEM SALUT”. L’objectiu d’aquesta iniciativa és explicar als ciclistes com circular de forma segura i donar a conèixer a la ciutadania els beneficis de la bicicleta com a mitja de transport alternatiu. La campanya informativa es realitzarà mitjançant fulletons informatiu que es repartiran entre els ciutadans i la informació que donin els agents de la Policia que circulen diàriament en bicicleta per la ciutat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Alberto del Hierro, de la regidoria que ha impulsat aquesta campanya ha explicat que “ aquesta campanya és un esforç més per  impulsar l’ús cívic de la bicicleta per desplaçaments urbans donat que és una activitat sana i ecològica” i ha afegit que “volem fer-ho des del respecte i la convivència amb tots aquells usuaris dels espais públics”.

Galeria d'imatges

premsa_2.JPG
premsa.JPG

Document Actions